Friday, June 5, 2009

TV1 dan TV2 Live di Web

Assalammualaikum wbt...

Hari ni aku nak kongsi dengan korang pasal siaran tv yg aku ciplak dari blog orang lain..heheh jangan marah..

korang klik je mana² siaran kat bawah ni ikut korang nak tengok...



Buat masa ni aku cuma berjaya menciplak 2 siaran iaitu tv1 dan tv2..insyaallah di masa akan datang akan bertambah lagi channel², siaran² utk tontonan semua..

***p/s: kalau pandai mu orang tengok la source code dan copy la code tv² pastu letak kat blog mu orang sendiri..aku nohal tak kemut pun pasal aku pun ciplak yg orang gokkk..

KOmen Orang Gila SeX